VORES HISTORIE

MED ET GRØNT UDGANGSPUNKT OG ET HÅB FOR FREMTIDEN

AO3TEK ønsker en grønnere fremtid

Vi er en dansk virksomhed med base i Silkeborg, som gerne vil være helt fremme på marked for kemifri rengøringsløsninger og hjælpe små som store virksomheder med at skubbe på den grønne omstilling i en sund og fornuftig retning i forhold til at få kemi erstattet med mere bæredygtige muligheder inde for generaliseret rengøring.

I en verden hvor flere og flere kæmper med allergier og brugen af klassiske rengøringsmidler topper, søgte vi derfor en mere bæredygtig mulighed.

Ingen kemi - kun sund fornuft

I lyset af den seneste corona-epedimi, en stigende allergi-tendens og bakteriers immunitet overfor alkohol, er der brug for et alternativ til klassiske rengøringsmidler med et bæredygtigt fundament. I 2022 blev første spadestik taget og efter markedsanalyser og danske laboratorietest, fandt vi svaret og de store fordele ved ozonberiget vand står klart:

  • Rengøring fuldstændig uden brug kemikalier.
  • Ingen efterladte reststoffer som kan skade mennesker og natur.
  • Da Ozonberiget vand produceres onsite efter behov er der er ingen opbevaringsproblemer.
  • Ingen bortskaffelse af beholder/emballage.
  • Ingen lagerniveauer at opretholde eller transportomkostninger.
  • Ingen forurenende stoffer og det eneste "nedbrydnings"-biprodukt er ilt.
  • Alt spildevand er sikkert at komme tilbage i overflade eller kloakafløb.

Eksklusiv forhandler af Sanzonate

Vi er hos ao3tek fast besluttet på at lede vejen mod en mere bæredygtig og renere fremtid, ved at bruge denne innovative teknologi og tilbyde det på det nordiske marked.

Da vi ønsker at føre produkter som kan leve op til de højeste kvalitets-standarter, faldt valget på Sanzonate da de markedsførende på både kvalitet, holdbarhed, garantier og ikke mindst godkendelser. Vi er stolte af at kunne præsentere os selv som eksklusiv distributør i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Kontakt os allerede i dag for en snak om en unik og bære dygtig rengørings løsning skræddersyet til jeres virksomhed.

Kontakt

I naturen dannes ozon ved feks. lynnedslag, der får et almindeligt iltmolekyle (O2) til at spaltes i to iltatomer (O), som igen forbinder de almindelige molekyler (O2) for at danne Ozon eller O3. Ozon kan også syntetiseres eller menneskeskabes ved at kombinere en elektrisk ladning med ilt, hvilket skaber O3, som omsættes i vand. Således udtrykket ozon beriget vand.

Tilsætning af en elektrisk ladning til vandet skaber ozongas-bobler som optræder i nanostørrelse i vandet. Disse elektrisk ladede bobler binder sig til snavs/jordpartikler, hvilket får partiklerne til at blive opladet og frastødes herefter fra overflader, hvilket gør det muligt for jord at blive bundet i vandet og tørret væk.

Ozonberiget vand er et kraftigt oxidationsmiddel, der er i stand til at forårsage kemiske ændringer gennem oxygen. Oxidationen af organisk materiale, såsom bakterier, sprænger cellevæggen og inaktiverer patogenet. (Et patogen er en sygdomsfremkaldende mikroorganisme) Ozonberiget vand inaktiverer også med lethed vira fra hårde, ikke-porøse overflader. Da de fleste lugte er forårsaget af bakterier, er det naturligt, at Ozonberiget vand er en meget effektiv, naturlig lugtfjerner og inaktiverer lugten på celleniveau.

Ozonberiget vand bruger kun én enkelt ingrediens; helt naturligt drikkevand fra hanen. Ozonberiget vand kan bruges på flere overflader og stoffer til at rense, rengøre, fjerne lugt og gør det uden kemiske midler, farvestoffer eller parfumer. Mange ingredienser, der bruges i rengøringsmidler, kan forårsage irritation eller skade på hud, øjne og åndedrætssystemer samt beskadige overflader, de er beregnet til at rense og rense. Ved normal rengøring med kemi efterlades der tit en kemifilm som normalt ses som streger efter rengøring. Dette sker ikke når man gør rent med ozonberiget vand og tørre efter med en ren klud!

Det reducerer endvidere behovet for kemikalier og da Ozonberiget vand produceres ”onsite” efter behov, er der er ingen opbevaringsproblemer, ingen bortskaffelse af beholder/emballage og ingen lagerniveauer at opretholde eller transportomkostninger. I bruger ingen forurenende stoffer og det eneste "nedbrydnings"-biprodukt er ilt. Alt spildevand er sikkert  til at komme tilbage til overflade- eller kloakafløb.

 

Ozonberiget vand er en naturlig oxidationsproces. Ozon (O3) er et meget biologisk nedbrydeligt molekyle, og efter dets relativt korte levetid på op til fire timer, vender det simpelthen tilbage til ilt (O2) og vand (H2O). 

Ozonberiget vand er her i EU blevet godkendt som et biocid-middel og alle Sanzonate-produkterne vi fører er alle registreret til brug efter gældende EU regler i gennem EUOTA. Da Sanzonate er et verdensomspændende virksomhed har de godkendelser til alle lande de opererer i. Ozonberiget vand er desuden anerkendt af FDA som sikker og har opnået GRAS-status i USA (Generally Recognized as Safe). 

Sanzonate-produkterne vi fører, er alle registreret hos og reguleret af EPA. Sanzonate er i overensstemmelse med EPA Organic Programs og er et godkendt medlem af USDA National Organic Program (NOP), der udvikler og håndhæver konsistente nationale standarder for økologisk producerede landbrugsprodukter i USA.